Hopp om harr!

Anlände Älvdalen och fiskecentret/campingen torsdagskvällen 4/6. Möttes av en nyanställd yngre kopia av det sedvanliga skäggiga oraklet i receptionen. Ni som vet vad jag menar,vet vad jag menar. Nåväl,efter incheckning så orkade jag med ett par timmars fiske innan jag föll för hunger törst och ålderdomssvaghet. Höll mig vid Karlsarvet och lyckades inte få kontakt med någon fisk. Såg inte heller mer än något enstaka vak. Förutsättningarna var ändå goda med 60 kubik i älven. Snudd på perfekt om ni frågar mig. Det var en fin kväll hur som helst och jag är kvar tills på måndag. Nya chanser framöver med andra ord.

Välkomna till stuga 2.
Onekligen en fin kväll.
Inte bara fisk i de här trakterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: