DJ Skriftställeri

Välkommen!

”Här är platsen för skrivande av ord som blir till meningar som blir till meningsfulla skrifter. Spännvidden på innehållet beräknas vara omfattande. En del av resultaten publiceras här och en del måhända i andra sammanhang där efterfrågan finns. Merparten sker utifrån mina behov men kan även utformas utifrån dina om du har behov av stöd, ide’er eller kanske i det praktiska hantverket.”

Det där var tänkt som en programförklaring och beskrivning av syftet med den här sidan. Lite pretentiöst eller hur? Men så här är det: jag har under många år ( noga räknat sedan tidiga tonåren ) närt en önskan om att ägna mig åt skrivande. Noveller,romaner memoarer,you name it. Det har dock inte kommit ut så väldigt mycket mer än snack så här långt pga bristande tid och energi men nu ska det bli annat. Den här sidan är ett sätt att hålla geisten uppe och måhända har du liknande tankar och drömmar om att skriva men får liksom inte till det? Jag är ju expert på att inte komma igång och kan måhända bistå så din resa till målet blir kortare än min. I bästa fall kan vi stödja varandra och kanske ge feedback och ideer på resan fram tills den där kioskvältande romanen är klar och utgiven.

Så långt har jag hunnit tänka. Här finns ju också en Fiskeblogg parallellt för dig som delar det intresset. Jag lägger nog mest krut där så här i början för att komma igång med allt. Apropå att komma igång så var det krångligare än jag insåg från början. Jag syftar då på det rent tekniska med att skapa hemsida,blogg o alltihop. En hel del har jag inte fattat än och risken är uppenbar att jag blir tvungen att justera lite sidor,layout o inlägg allt eftersom jag inser att jag burit mig bakvänt åt. Lite som själva livet alltså.Vi får se.