Göstur utan tur

Ledig dag. Hyggligt väder. Efter en lämpligt omfattande sovmorgon blev det en tur med Foxy Lady för att undersöka om Väringens gösar var på alerten. Motorn startade som den skulle och sjön mötte med en lätt bris.. Jag tog mig ut till de sedvanliga grunden och provade både favoritspinnaren med smeknamnet ”slaktaren”, ett par olika wobbler och till och med ett par jiggar. Det sistnämnda hör verkligen till undantagen. Resultat: intet hände. Det var jag, ett gäng måsar och en o annan trollingbåt på håll. No more! Men en lugn, avkopplande tur med sedvanlig terapeutisk effekt var det. Nya tag anbefalles. Återkommer till gösarna!

Här brukar det hända ett o annat. Tappade tex en fin gös här förra året. Idag: nada.
Här bor ett gäng måsar. De snackade hela tiden. Oklart om vad dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: