Bilder säger mer än ord

Åkte en sväng till Stora Åsmund eftersom jag var ledig, väderprognosen sade sol och värme och jag hade inget bättre för mig. Kaffe och fru K:s delikata bullar fanns med i ryggsäcken. Dock inte den där asken med DE flugorna som ibland gör hela skillnaden. Glömt igen! Vad är det med mig? Nåja,det vill jag inte att ni svarar på. Betingelserna för ett lyckosamt fiske var förutom den glömda asken synnerligen goda. Men men, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag började med att skrämma ruvande lom-honor ur redet när jag obetänksamt stövlade ut mot en fiskeplats. Insåg läget efter ytterligare några kliv och blev vederbörligen upplyst om det olämpliga i min framfart av fiskare en bit bort. Tack för det!

Själva fisket handlade för mitt vidkommade idag en hel del om flugor i träd och buskar,en tafs som vek sig dubbel vid utlägg samt en del annat som föranledde monologer som inte lämpar sig för tryck Allt gick dåligt! Men solen sken, kaffet var starkt och gott och jag hade det egentligen jäkligt bra. Någon fisk var uppe och kikade på flugan men det var det närmaste jag kom. Annars vakade det stundtals friskt men jag lyckades inte knäcka koden för dagen och gick bet. Några bilder får illustrera dagens tur. Besparar er bilder på en frustrerad äldre herre.

Vindstilla i viken vid utloppet ur sjön.
Spännande vak inom kasthåll. Men vad hjälpte det.
En annan fisk som också ratade mina flugor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: