Båten sjösatt – gösen väntar

Idag var det dags för sjösättning. Honda-motorn provstartades vederbörligen i garaget för ett par veckor sedan. Detta för att slipa obehagliga överraskningar och krångel när ekipaget väl var i sjön. Det största orosmolnet nu var det hemmagjorda båtsläpet som följde med när jag köpte Foxy Lady för några år sedan. I den mån släpet någonsin sett sina bästa dagar så är den tiden hur som helst passerad. Släpet gnisslar och protesterar en hel del och rosten lyser med sin närvaro. Nåja. Dagens tur inklusive själva sjösättningen fungerade dock för en gångs skull helt problemfritt. Motorn startade som den skulle och jag tog en liten tur på Väringen för att kolla att allt fungerade som det skulle. En frisk kall vind mötte trots solens närvaro. Noterade att många av båtinnehavarna i småbåtshamnen ännu inte fått i sina båtar. Nu blir det nog lite fiske på Väringen till helgen. Det blir skoj.Dvs om det inte snöar.

Foxy Lady äntligen i sitt rätta element.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: